امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

اعلام فراخوان شماره 3 فصلنامه علمی-ترویجی "میراث و گردشگری"

فصلنامه علمي– ترویجی "ميراث و گردشگري" به صاحب امتيازي جهاد دانشگاهي با هدف ترویج و انتشار یافته های علمی به منظور ارتقاء سطح آگاهی محققین و پژوهشگران از آخرین دستاوردها و مطالعات علمی –پژوهشی در تمامی موضوعات مرتبط با گردشگری مقاله می پذیرد.
تاریخ : يكشنبه 18 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران، مقالات ارسالی نويسندگان مي‌بايست بر اساس راهنماي تدوين، ارسال و پذيرش مقالات تنظیم گردد تا پس از اعمال ارزیابی های اولیه و داوري نهایی، منتشر شود.
اساتید، پژوهشگران و محققان می توانند مقاله هاي خود را به نشاني: تهران، خيابان انقلاب اسلامي، خيايان فخررازي، خيابان شهداي ژاندارمري شرقي، پلاک 72، طبقه دوم، مرکز گردشگري علمي– فرهنگي دانشجويان ايران، فصلنامه علمي– ترویجی "ميراث و گردشگري" يا آدرس الکترونيک فصلنامه (TOURISMGEO@ISTTA.IR) ارسال نمايند.

کاروان اربعین