امروز شنبه 29 مهر 1396 -

مرکز خدمات تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی مجری پروژه مطالعات ارزیابی ریسک کارخانه تولید بایواتانول سوختی کرمانشاه شد

مرکز خدمات تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی سازمان جهاددانشگاهی تهران به عنوان مجری پروژه انجام مطالعات HAZOP کارخانه تولید بایواتانول سوختی واقع در شهرک صنعتی بیستون کرمانشاه انتخاب شد.
تاریخ : يكشنبه 18 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادانشگاهی تهران، بر اساس قرارداد منعقد شده بین این مرکز و شرکت مشیران، مطالعات ارزیابی ریسک و شناسایی مخاطرات با استفاده از روش HAZOP در کارخانه تولید بایواتانول سوختی در شهرک صنعتی بیستون کرمانشاه انجام خواهد شد. دانش فنی این کارخانه توسط یک شرکت فرانسوی تامین شده و سرمایه گذار و کارفرمای اصلی طرح شرکت سوخت سبز زاگرس از شرکت های تابعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران می باشد.
شایان ذکر است این مطالعات در قالب همکاری مشترک مرکز خدمات تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و شرکت ایکارو ایتالیا انجام خواهد شد.

مرز پرگهر
کاروان اربعین