امروز شنبه 29 مهر 1396 -

در ژورنال کلاب هفتگی پژوهشکده سرطان پستان مطرح شد؛ زنان ایرانی مبتلا به سرطان پستان، کمتر داوطلب انجام ماستکتومی پستان مقابل هستند

یکی از اقدامات پیشگیرانه در بروز مجدد سرطان پستان در بیماران مبتلا، برداشتن کامل (ماستکتومی) پستان مقابل یا درگیر است.
تاریخ : شنبه 17 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، دکتر آسیه الفت بخش مدیر گروه پژوهشی بیماری های پستان پژوهشکده در ژورنال کلاب این هفته پژوهشکده که با حضور اعضاء پژوهشی درمانی و محققان علاقمند برگزار می گردد؛ در خصوص"عوامل موثر بر انتخاب ماستکتومی پیشگیرانه سمت مقابل در بیماران مبتلا به سرطان پستان یک طرفه" گفت: پیشنهاد این نوع جراحی معمولا توسط بیماران مبتلا به سرطان پستان به جراح داده می شود هر چند آگاهی دادن پزشک به بیمار در خصوص انجام این جراحی پیشگیرانه در تصمیم گیری وی کمک کننده است.
عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان پستان در ادامه افزود: جراحی پیشگیرانه پستان مقابل، به جزء در موارد وجود سابقه فامیلی قوی سرطان پستان یا زمینه ژنتیکی BRCA1 ,2 اندیکاسیون (کاربرد) ندارد؛ زیرا شانس ابتلای سمت مقابل بسیار کمتر از متاستاز است و این جراحی بقاء بیماران را افزایش نمی دهد.
وی در ادامه تصریح کرد: در جهان 12 درصد زنان مبتلا به سرطان پستان داوطلب این نوع جراحی هستند؛ اما به نظر می رسد این آمار در ایران بسیار پایین تر باشد.
گفتنی است، نتایج حاصل از این پژوهشmarch- 2016 در مجله The breast به چاپ رسیده است.
ژورنال کلاب هفتگی گروه های پژوهشی و درمانی پژوهشکده سرطان پستان هر هفته با ارایه جدیدترین مباحث و موضوعات جدید پژوهشی درمانی در ساختمان شماره یک پژوهشکده واقع در میدان ونک – نبش خیابان گاندی – شماره 146 برگزار می گردد و حضور برای تمام علاقمندان در این برنامه آزاده بوده و همراه با ثبت امتیاز باز آموزی می باشد.

مرز پرگهر
کاروان اربعین