امروز شنبه 27 آبان 1396 -

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه استان مرکزی

جهاددانشگاهی استان مرکزی و سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه استان مرکزی تفاهم‌نامه همکاری منعقد کردند.
تاریخ : شنبه 17 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، حسین قدیانی مسوول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور در نشست امضای این تفاهم نامه با بیان اینکه جهاددانشگاهی زاییده انقلاب است، افزود: این نهاد در واقع از برکات انقلاب است و خدمات بسیاری را در حوزه‌های مختلف ارائه کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد که با انعقاد این تفاهم‌نامه زمینه‌های همکاری دو طرف در راستای دستیابی به اهداف تعریف شده تقویت شود.
در ادامه سید جعفر نظامدوست رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی با بیان اینکه جهاد یکی از معدود نهادهای زاییده انقلاب است که همچنان به صورت جهادی و انقلابی به فعالیت خود ادامه می‌دهد، افزود: دانشگاه‌ها از بودجه‌های کلانی برخوردار هستند و در استان مرکزی نیز دانشگاه‌های دولتی نزدیک به 100 میلیارد تومان اعتبار دریافت می‌کنند ولی اعتبار دولتی جهاددانشگاهی بسیار محدود است و شاید سالیانه به 200 میلیون تومان هم نرسد.
وی افزود: جهاددانشگاهی فعالیت‌های خود را به صورت خودگردان اداره می‌کند و اقدامات متنوعی را در چارچوب مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به انجام رسانده است و در حوزه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی، رسانه‌ای پزشکی مشغول فعالیت است.
نظامدوست به وجود سه گروه پژوهشی در مجموعه معاونت پژوهشی این نهاد اشاره کرد و با بیان اینکه اعضای هیات علمی این گروه‌ها پژوهشی هستند، افزود: در تلاش برای ایجاد پژوهشکده توسعه پایدار در استان مرکزی هستیم.
وی با اشاره به ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: بر این اساس در قالب طرحی بررسی اولویت‌های سرمایه‌گذاری استان را در حال اجرا داریم و در گذشته نیز سند توسعه اشتغال استان در این معاونت تدوین شده است.
نظامدوست با تاکید براینکه اقدامات محوری در حوزه اقتصاد مقاومتی در دستور کار و توجه جهاد دانشگاهی است، افزود: در حوزه توسعه اجتماعی بررسی توسعه اجتماعی شهرستان‌های استان برای اولین بار در سطح کشور توسط این نهاد در سطح استان انجام شده است و در خصوص اجرای طرح بررسی شاخص‌های اجتماعی کشور توسط جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز مذاکراتی صورت گرفته که در صورت تصویب اجرایی خواهد شد.
نظامدوست با بیان اینکه در 6 ماهه ابتدای سال جاری 20 قرارداد پژوهشی توسط این نهاد منعقد شده است، افزود: در حوزه پزشکی نیز راه اندازی مرکز فوق تخصصی درمان و تحقیقات ناباروری با هزینه‌ای بالغ بر 7 میلیارد تومان بدون برخورداری از هرگونه کمک دولتی انجام شد و در حال حاضر در حال خدمات رسانی در این حوزه به مردم استان و استان‌های همجوار هستیم.
وی به تحصیل بیش از دو هزار دانشجو در مراکز علمی کاربردی این نهاد نیز اشاره کرد و گفت: مراکز مختلف فرهنگی این نهاد از جمله خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران و ... در حال فعالیت در سطح استان هستند.
نظامدوست اظهار کرد: این نهاد سعی دارد با حداقل هزینه حداکثر بهره‌برداری را از فعالیت‌های خود داشته باشد و در حال حاضر در سطح استان به عنوان یک مرکز علمی، پژوهشی و فرهنگی شناخته شده است.
در ادامه این جلسه تفاهم‌نامه همکاری بین سیدجعفر نظامدوست رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی و غلامرضا عرب مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه استان مرکزی تفاهم‌نامه همکاری منعقد شد.
براساس این گزارش هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه ترویج ارزش‌های دینی، انقلابی و فرهنگ تفکر در عرصه‌های علم، پژوهش و فناوری استان به منظور هم‌افزایی در استفاده از پتانسیل ها، امکانات و ظرفیت‌های علمی دو طرف، انجام فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و حمایت مادی و معنوی از مخترعان و مبتکران استان است.
آینده‌پژوهی در حوزه‌های مختلف علمی بنا بر نیاز و توافق دو طرف، همکاری در تهیه و تدوین متون آموزشی، همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی جهت توانمندسازی علمی و تخصصی مخترعین، مبتکرین و پژوهشگران مرتبط با دو طرف، همکاری در برگزاری همایش‌ها، نمایشگاه‌‌ها و نشست‌های تخصصی بنا بر توافق طررفین و همکاری و کمک علمی به اتاق‌های فکر طرفین تفاهم‌نامه به منظور دستیابی به شیوه‌های علمی برای رفع مشکلات و مسایل مطرح شده در اتاق‌های فکر، محورهایی است که براساس این تفاهم‌نامه در راستای توسعه و ترویج فرهنگ پژوهش و پیشرفت علمی استان مرکزی مورد توجه طرفین قرار خواهد گرفت.
این تفاهم نامه برای مدت دو سال منعقد شده است.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه