امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

حضور جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزی پروری و صنایع وابسته

جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزی-پروری و صنایع وابسته که با حضور بیش از 80 شرکت داخلی و 15 شرکت خارجی، در برج میلاد تهران طی روزهای 10 تا 12 مهرماه، برای معرفی فرصت های سرمایه گذاری شیلات کشور برگزار شد، حضور یافت.
تاریخ : شنبه 17 مهر 1395

به گزارش معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، مهندس میرخانی مدیر گروه پژوهشی تکنولوژی نساجی در این خصوص اظهار داشت: با توجه به تولید تورهای قفس پرورش ماهی در جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر و همکاری با فعالان حوزه پرورش ماهی در دریا به ویژه مؤسسه جهاد نصر و شرکت های زیر مجموعه این مؤسسه در سال جاری، دستاوردهای گروه پژوهشی تکنولوژی نساجی در حوزه شیلات، شامل تورهای بدون گره، طراحی تور قفس ها و خدمات فنی-مهندسی مرتبط، در غرفه مشترکی با مؤسسه جهاد نصر به نمایش گذاشته شد.
وی افزود: حضور در نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزی پروری و صنایع وابسته نقش مؤثری در افزایش ارتباط با تمام فعالان شیلات کشور و معرفی تورهای تولیدی و توانمندی های گروه پژوهشی تکنولوژی نساجی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در این حوزه داشت، به طوری که در جریان برگزاری نمایشگاه مذاکرات بسیار مؤثری با سرمایه گذاران داخلی پرورش ماهی در قفس، برای تأمین تورهای مورد نیاز و ارتباطاتی با شرکت های خارجی، برای همکاری مشترک برقرار شد.

کاروان اربعین