امروز يكشنبه 04 تير 1396 -

دومین گردهمایی مدیران گروه های پژوهشی حوزه های فنی و مهندسی و علوم پایه جهاددانشگاهی برگزار می شود

دومین گردهمایی مدیران گروه های پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی حوزه های فنی و مهندسی و علوم پایه جهاددانشگاهی به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف پنجشنبه 15 مهرماه برگزار می شود.
تاریخ : چهار شنبه 14 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، این گردهمایی با سخنرانی مهندس حسینعلی حاجیلو رییس سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف آغاز خواهد شد. سپس دکتر امین اسماعیلی معاون پژوهش و فناوری و مهندس میرزرگر مدیرگروه تخصصی فنی مهندسی دفترمرکزی سخنرانی خواهند داشت.
دکتر سیدعلی طباطبایی مدیر گروه تخصصی علوم پایه جهاددانشگاهی نیز با عنوان "پژوهش مؤثر و چرخه حیات محصول" سخنرانی می کند.
در ادامه موضوعاتی چون "پژوهشگر حرفه ای، مشخصات و الزامات"، "بررسی تجربیات مرکز خدمات تخصصی موفق"، "بررسی تجربیات گروه پژوهشی موفق" و "بررسی طرح موفق سامانه هوشمند خودرویی "(CVT) ارایه می شود.
در پایان و پس از ارایه گزارش "وضعیت گروه های پژوهشی و طرح های حوزه فنی و مهندسی و علوم پایه" توسط عبدالرضا حاجیلری مدیرکل اداره راهبری پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، تریبون آزاد با حضور معاون پژوهش و فناوری و مدیران کل حوزه یاد شده برگزار می شود.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد