امروز جمعه 24 آذر 1396 -

مراسم تقدیر از بهبود یافتگان زخم و ترمیم بافت جهاددانشگاهی علوم پزشکی برگزار شد

مراسم تقدیر از بهبود یافتگان زخم و ترمیم بافت، یکشنبه ۱۱ مهرماه در جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران برگزار شد.
تاریخ : چهار شنبه 14 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، مراسم تقدیر از بهبود یافتگان زخم و ترمیم بافت با حضور دکتر امین اسماعیلی معاون پژوهش جهاددانشگاهی، دکتر مهدی فیض سرپرست مرکز امام ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، دکتر حسام الدین علامه مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، دکتر سید مهدی طبایی رییس واحد علوم پزشکی تهران ، پروفسور علیرضا یلدا چهره ماندگار پزشکی و جمعی از اعضای هیأت علمی واحد، پزشکان و همکاران مرکز ترمیم زخم و بهبودیافتگان برگزار شد.

حوزه سلامت یکی از حوزه های اصلی و کارکردی جهاددانشگاهی است
دکتر حمید امین اسماعیلی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی با بیان اینکه حوزه سلامت یکی از حوزه های اصلی و کارکردی جهاددانشگاهی است، گفت: نزدیک به ۳۰ درصد از ساختار پژوهشی ما در این گروه قرار دارد و ۶۴ مرکز از ۱۵۰ مرکزی که در جهاد قرار دارد جزو مراکز خدمات تخصصی حوزه سلامت محسوب می شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در بخش پزشکی به دلیل ارتباط وسیعی که بین ارتباط و عمل وجود دارد، حدود نیمی از مراکزی که وظیفه خدمت رسانی به مردم را دارند در مجموعه جهاددانشگاهی مشغول به فعالیت در حوزه سلامت هستند.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی تصریح کرد: یکی از حوزه هایی که وارد جهاددانشگاهی شده و مورد توجه زیادی قرار گرفته است، حوزه ترمیم زخم است و جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران توانسته است در این حوزه ورود پیدا کند و برای حل این مشکل در کشور فعالیت های زیاد و به سزایی را انجام دهد.
دکتر حمید امین اسماعیلی گفت: برای رسیدن به یک واحد کامل نیاز به وقت و تلاش بسیاری است به همین دلیل تمام افرادی که در حال حاضر در این پژوهشکده اعم از پزشکان و محققان تا خیران در حال فعالیت هستند، باید به صورت مداوم در جهت توسعه جامعه اقدامات لازم را انجام دهند.
در ادامه رییس جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی، اظهار کرد: رییس جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران در مراسمی که برای بهبودیافتگان زخم و ترمیم بافت برگزار شد گفت: جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران با همت و تلاش محققان، پژوهشگران و پزشکان عزیز که واقعا با روحیه جهادی کار می کنند توانسته است در خدمت آحاد جامعه باشد .مرکز ترمیم زخم و بافت جهاد  تقریبا بعد از یک سال توانسته است امروز شاهد از بین رفتن بخشی از رنج ها و زخم های مبتلایان به این مشکل باشد .امیدواریم که به مدد لطف و توجه الهی بتوانیم به دستاوردهای شگرفی در زمینه زخم و ترمیم بافت دست پیدا کنیم و در نهایت بتوانیم توجه سیستم بهداشت و درمان را به این سمت سوق دهیم تا توجه بیشتری در مورد این معضل داشته باشند. در این راستا راه اندازی پژوهشکده فن آوری های ترمیم زخم و بافت "یارا" از برنامه های اصلی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران است .
رییس جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی با بیان این مطلب که حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار نفر در کشور مبتلا به زخم های مزمن هستند، خاطرنشان کرد: متاسفانه در سراسر کشور مراکز جامعی وجود ندارد تا بیماران بتوانند خدمات مناسبی را دریافت کنند به همین دلیل ما باید به دنبال الگوی دانش بنیانی باشیم تا بتوانیم خدمت های بیشتری را در زمینه ترمیم زخم و بافت برای افراد مبتلا به این مشکل ارائه دهیم.
دکتر طبایی تصریح کرد: جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران در حال حاضر توانسته با حضور داشتن در مجامع علمی مختلف و کانون های سیاست گذاری مختلف کشور، توجه مسئولین را به این امر مهم جلب کند و امیدواریم که شاهد پیشرفت روز افزون این توجهات باشیم.

فعالیت در حیطه زخم های مزمن جزو فعالیت های شاخص در کشور است
در ادامه دکتر مهدی فیض سرپرست مرکز امام ولایت فقیه و انقلاب اسلامی ضمن تبریک به بهبودیافتگان زخم و ترمیم بافت، گفت: تمام فعالیت هایی که در جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران و همچنین در پژوهشکده فن آوری های ترمیم زخم و بافت یارا انجام می شود جزو فعالیت های خالصی است که توانسته با فعالیت های بسیاری در این زمینه، زخم های بیماران را تا حدودی تسکین دهد که امیدواریم این فعالیت هم مورد قبول خداوند قرار گیرد و ارزش خدمات این مجموعه را برای مردم دیده شود.

بحث قطع عضو را باید در کشور جدی گرفت
دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید مدیر مرکز جامع ترمیم زخم و بافت در ادامه این جشن بحث قطع عضو را در کشور بسیار مهم دانست و ادامه داد: اگر ما بتوانیم در کشور مجموعه را راه اندازی کنیم که مبتلایان به زخم های مزمن خدماتی را در آنجا دریافت کنند، توانسته ایم قدم بزرگی را برای بهبودی بیماران عزیز فراهم کنیم. همچنین بهتر است برای پیشرفت در راستای بهبود یافتن مبتلایان به مشکلات زخم و ترمیم بافت نیاز به انجام کارهای تیمی دارد و باید بتوانیم بیش از پیش این همکاری ایجاد شود.

مجالسی که برای درمان بیماران تشکیل می شود، باید گرامی دانست
پروفسور علیرضا یلدا در پایان جشن بهبود یافتگان زخم و ترمیم بافت گفت: جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران برای ارایه خدماتی که برای تمام مردم و بیماران انجام می دهد بسیار کارهای ارزشمندی را در اختیار این عزیزان قرار داده است که تمام این فعالیت ها را باید گرامی دانست.

در انتهایمراسم به رسم یادبود لوح تقدیر و هدیه به بهبودیافتگان زخم و ترمیم بافت اهدا شد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه