امروز پنجشنبه 26 مرداد 1396 -

نمایه شدن مقالات اولین شماره نشریه بین المللی چند تخصصی سرطان(MCI Journal) در Google scholar

مقالات نشریه بین المللیMultidisciplinary Cancer Investigation پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، در پایگاه Google Scholar نمایه شد.
تاریخ : چهار شنبه 14 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، دکتر رضوان اسمعیلی مدیر اجرایی این نشریه، در هفته مبارزه با سرطان، از نمایه شدن اولین نسخه از مجله در Google Scholar خبر داد.
هیات تحریریه مجرب این مجله موظف شده اند که با در نظر داشتن معیارهای استاندارد بین المللی در داوری و پذیرش مقالات، مجله را به گونه ای پیش ببرند که به زودی در پایگاه های معتبر داخلی و خارجی نمایه شود.
این مجله به صورت فصلنامه و به سردبیری دکتر مجید زاده (ریاست پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی) هدایت می شود. هدف از انتشار آن چاپ مقالات مرتبط با سرطان در هر تخصص و زمینه ای اعم از علوم پزشکی, پایه و مهندسی می باشد. علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت مجله به آدرس www.mcijournal.ir مقالات موجود در سایت را مطالعه نمایند.