امروز پنجشنبه 26 مرداد 1396 -

عقد تفاهم نامه مشترک پژوهشکده سرطان پستان با مرکز مطالعات و پژوهش راه روشن

گروه پژوهشی طب فراگیر در سرطان پژوهشکده سرطان پستان به منظور ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان و دانشجویان و خانواده های آنان و در راستای اقدامات پیشگیرانه و غربالگری بیماران، تفاهم نامه ای را با مرکز مطالعات و پژوهش راه روشن تحت نظارت وزارت علوم، امضا کرد.
تاریخ : سه شنبه 13 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، دکتر مجیدزاده رییس پژوهشکده سرطان پستان با اعلام این خبر گفت: در این طرح که "الگوی بانوی ایرانی و اسلامی" نام دارد ارگان ها و نهادهای دولتی و غیردولتی از جمله وزارت علوم، سپاه پاسداران، بسیج مستضعفین، بسیج دانش آموزی و دانشجویی همکاری خواهند داشت و پژوهشکده سرطان پستان نیز به عنوان متولی بخش سلامت این طرح ایفای نقش خواهد کرد.
همچنین دکتر شاه محمدپور رییس مرکز و عطیه السادات غفوری مدیر پژوهشی مرکز مطالعات و پژوهش راه روشن از طرح گسترده برنامه جامع فرهنگ سازی در این طرح یاد کردند که مقرر است با حمایت ارگان های مختلف در سطح ملی برگزار شود.