امروز شنبه 29 مهر 1396 -

عقد تفاهم نامه مشترک پژوهشکده سرطان پستان با مرکز مطالعات و پژوهش راه روشن

گروه پژوهشی طب فراگیر در سرطان پژوهشکده سرطان پستان به منظور ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان و دانشجویان و خانواده های آنان و در راستای اقدامات پیشگیرانه و غربالگری بیماران، تفاهم نامه ای را با مرکز مطالعات و پژوهش راه روشن تحت نظارت وزارت علوم، امضا کرد.
تاریخ : سه شنبه 13 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، دکتر مجیدزاده رییس پژوهشکده سرطان پستان با اعلام این خبر گفت: در این طرح که "الگوی بانوی ایرانی و اسلامی" نام دارد ارگان ها و نهادهای دولتی و غیردولتی از جمله وزارت علوم، سپاه پاسداران، بسیج مستضعفین، بسیج دانش آموزی و دانشجویی همکاری خواهند داشت و پژوهشکده سرطان پستان نیز به عنوان متولی بخش سلامت این طرح ایفای نقش خواهد کرد.
همچنین دکتر شاه محمدپور رییس مرکز و عطیه السادات غفوری مدیر پژوهشی مرکز مطالعات و پژوهش راه روشن از طرح گسترده برنامه جامع فرهنگ سازی در این طرح یاد کردند که مقرر است با حمایت ارگان های مختلف در سطح ملی برگزار شود.

مرز پرگهر
کاروان اربعین