امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -
اخبار : ماهنامه پيام جهاد

یکصد و پنجاه و چهارمین شماره ماهنامه خبری «پیام جهاد» منتشر شد

شماره یکصد و پنجاه و چهارمین ماهنامه خبری پیام جهاد به صاحب امتیازی جهاددانشگاهی منتشر شد.
تاریخ : سه شنبه 13 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، از مطالب مطرح شده در این شماره می توان به جهاددانشگاهی در گفتار مسوولان، گفت و گو با معاونان جهاددانشگاهی، تقدیر از 34 جهادگر و 4 پژوهشگر همکار جهاددانشگاهی، معرفی 7 طرح جدید پژوهشی جهاددانشگاهی، برگزاری چهل و ششمین گردهمایی معاونان پژوهشی جهاددانشگاهی سراسر کشور در تبریز، بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از خبرگزاری ایکنا و ایسنا، تجدید میثاق جهادگران جهاددانشگاهی با آرمان های امام راحل، تولید نیمه صنعتی داروی درمان سکته قبلی توسط محققان رویان جهاددانشگاهی، موفقیت پژوهشگاه ابن سینا در تولد اولین نوزاد سالم حاصل از روش تشخیص ژنتیکی قبل از لانه گزینی، عرضه 6 داروی گیاهی به داروخانه ها تاپایان سال توسط پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، مروری بر فعالیت های 16 ساله پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، بومی سازی سیستم کنترل دور برای الکتروموتورهای ولتاژ متوسط توان بالا، ساخت دستگاه دیتالاگر برای اندازه گیری آنلاین دما و رطوبت، وارد شدن سلول درمانی پژوهشگاه رویان به فاز بالینی، دیدار برگزیدگان مسابقات ملی مناظره دانشجویی با وزیر ارشاد، انعقاد تفاهم نامه همکاری بین وزارت تعاون و جهاددانشگاهی، بازدید مدیران سازمان قطار شهری شیراز از پارک علم و فناوری استان البرز و ... اشاره کرد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه