امروز يكشنبه 03 ارديبهشت 1396 -

آغاز همکاری مشترک دانشگاه Karolinska سوئد و پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی

پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی همکاری مشترکی را با دانشگاه Karolinska سوئد در خصوص مدل سازی دارویی برای بیماران سرطانی آغاز کرد.
تاریخ : يكشنبه 11 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، طرح مشترکی تحت عنوان "مدل سازی مکانیزم تضعیف سیستم ایمنی توسط تومور" بین مرکز تحقیقات آزمایشگاهی سرطان دانشگاه Karolinska سوئد و پژوهشکده سرطان پستان در دستور کار دو مرکز قرار گرفت.
دکتر پیمان شریعت پناهی عضو گروه پژوهشی طب مکمل پژوهشکده در این باره گفت: این همکاری در جهت ارایه یک مدل ریاضی به منظور بررسی اثر تومور در تضعیف سیستم ایمنی و همچنین راه های مقابله با این تضعیف از طریق دارو است.
دکتر شریعت پناهی به عنوان نماینده پژوهشکده سرطان جهت پیگیری طرح مذکور گفت: در حال حاضر مدل مشابهی به منظور بررسی این اثر وجود ندارد و امید است این مدل به پیشنهاد درمان هایی براساس تقویت سیستم ایمنی منجر شود.