امروز جمعه 24 آذر 1396 -

حضور پژوهشگران پژوهشکده سرطان پستان در دومین سمپوزیوم بین المللی سرطان (نسترن)

دومین سمپوزیوم بین المللی سرطان (نسترن) از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه فردوسی و جهاددانشگاهی خراسان و با همکاری پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی برگزار شد.
تاریخ : يكشنبه 11 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، در این سمپوزیوم که با حضور پژوهشگران و دانشمندان برجسته ای از ایران و سراسر جهان برگزار شد پژوهشگران پژوهشکده سرطان پستان نیز با حضور در این سمپوزیوم و ارایه مقاله حضوری فعال داشتند.
دکتر کیوان مجیدزاده رییس پژوهشکده، دکتر صفا نجار نجفی فق تخصصی سرطان شناسی و سارا دری، علیرضا آتشی، محسن گلی و مریم کوشا از گروه های پژوهشی پژوهشکده با ارایه مقاله در این سمپوزیوم شرکت کردند.
هدف اصلی این مجمع علمی، شناسایی و یافتن استراتژی‌های پیشگیرانه با چشم‌انداز داشتن جامعه‌ای عاری از سرطان است و تکنولوژی های نوین جهانی در زمینه پیشگیری، تشخیص زودهنگام و درمان هدفمند سرطان از موضوعات شاخص این سمپوزیوم به شمار می رود.
دومین سمپوزیوم بین المللی سرطان 7 و 8 مهرماه در مشهد برگزار شد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه