امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

پانزدهمين شماره فصلنامه علمي پژوهشي JIST منتشر شد

پانزدهمين شماره فصلنامه Journal of Information Systems and Telecommunication (JIST) توسط پژوهشکده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهي منتشر شد.
تاریخ : يكشنبه 11 مهر 1395

به گزارش روابط عمومي پژوهشکده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهي، پانزدهمين شماره فصلنامه علمي پژوهشي JIST (ويژه تابستان 1395) توسط اين پژوهشکده و با همکاري انجمن فناوري اطلاعات و ارتباطات ايران به زبان انگليسي به چاپ رسيد.
در اين شماره مقالاتي با عناوين:“A Bio-Inspired Self-configuring Observer/ Controller for Organic Computing Systems”; “Safe Use of the Internet of Things for Privacy Enhancing”; “Efficient Land-cover Segmentation Using Meta Fusion”; “Preserving Data Clustering with Expectation Maximization Algorithm”; “Promote Mobile Banking Services by using National Smart Card Capabilities and NFC Technology”; “Data Aggregation Tree Structure in Wireless Sensor Networks Using Cuckoo OptimizationAlgorithm”; “Instance Based Sparse Classifier Fusion for Speaker Verification”و “The Surfer Model with a Hybrid Approach to Ranking the Web Pages” به چاپ رسيده است.
گفتنی است، دسترسي به فايل مقالات مذکور از طريق سايت نشريه به نشاني www.jist.ir امکان‌پذير است. همچنين، اين فصلنامه در پايگاه بين‌المللي نمايه‌سازي کوپرنيکوس (www.indexcopernicus.com)، پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (isc.gov.ir)، سايت كتابخانه مرکز منطقه‌اي اطلاع‌رساني علوم و فناوري (ricest.ac.ir)، بانک اطلاعات نشريات کشور (magiran.com) و مرکز اطلاعات علمي جهاددانشگاهي (sid.ir) نمايه مي‌شود.

کاروان اربعین