امروز پنجشنبه 26 مرداد 1396 -

به همت مرکز توسعه تکنولوژی انجام شد؛ دریافت پروانه کارشناسی استاندارد از سازمان ملی استاندارد ایران در 5 رشته تخصصی جدید

پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف موفق به دریافت پروانه کارشناسی استاندارد از سازمان ملی استاندارد ایران در 5 زمینه تخصصی جدید شد.
تاریخ : شنبه 10 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، سازمان ملی استاندارد ایران به استناد مصوبه جلسه "کمیته تایید" با افزایش رشته های تخصصی تدوین استاندارد ملی پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در زمینه های خودرو و نیرو محرکه، مدیریت کیفیت، مکانیک و فلزشناسی، اسناد و تجهیزات اداری و آموزشی، خدمات، برق و الکترونیک موافقت نمود.
مدیر مرکز خدمات تخصصی توسعه تکنولوژی در این زمینه  اظهار داشت: از آنجایی که یکی از زمینه های فعالیت این مرکز تدوین استاندارد و استانداردسازی می باشد، براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در مرکز توسعه تکنولوژی در زمینه گسترش زمینه و رشته های تخصصی، با فراهم نمودن الزامات سازمان ملی استاندارد و تایید دفتر تدوین استانداردهای ملی، این مرکز در سال 1395 موفق شد پروانه کارشناسی تدوین استاندارد ملی ایران را در 5 رشته تخصصی مدیریت کیفیت، مکانیک و فلزشناسی، اسناد و تجهیزات اداری و آموزشی، خدمات، برق و الکترونیک را برای مدت سه سال دریافت کند.
مهندس علی مهدی زاده افزود: این مرکز پیش از این در سال 92 موفق به دریافت پروانه کارشناسی استاندارد در زمینه خودرو و نیرومحرکه از سازمان ملی استاندارد شده بود که در این راستا 22 استاندارد ملی تدوین و مصوب شده است و 10 استاندارد ملی نیز در دست تدوین دارد.