امروز جمعه 24 آذر 1396 -

تفاهم‌نامه همکاري مشترک ميان جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختیاری و کارخانه خميرمايه ناغان امضا شد

ریيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري از عقد تفاهم‌نامه همکاري ميان جهاددانشگاهي واحد استان و کارخانه خميرمايه ناغان و همچنين هماهنگي‌هاي صورت گرفته به منظور آغاز فعاليت‌هاي مشترک براي انجام پژوهش‌هاي کاربردي زيست محيطي خبر داد.
تاریخ : شنبه 10 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي اردلي، اظهار کرد: اين تفاهم‌نامه به منظور بررسي، تحقيق و مشاوره امکان سنجي تصفيه پساب صنعتي کارخانه خمير مايه ناغان به امضا رسيد.
وي هدف از انعقاد و اجراي اين تفاهم‌نامه را امکان سنجي تصفيه پساب صنعتي کارخانه خمير مايه ناغان توسط جهاددانشگاهي واحد استان عنوان کرد.
خليلي اردلي ارایه مشاوره پژوهشي و تخصصي، استفاده مطلوب از توانايي‌ها و امکانات علمي، تخصصي و پژوهشي جهاددانشگاهي و پژوهشکده محيط زيست جهاددانشگاهي، براي انجام پروژه‌هاي پژوهشي، خدمات مشاوره‌اي و نظارتي کارخانه خميرمايه ناغان و تبادل اطلاعات علمي و آموزش را از جمله موضوعات اين تفاهم‌نامه برشمرد.
خليلي اردلي گفت: در کنار انجام و اجراي پژوهش‌هاي کاربردي در حوزه‌هاي فناوري اطلاعات، جوش‌هاي صنعتي، گردشگري و صنايع دستي، تحقيقات کاربردي مربوط به محيط زيست از جمله رويکردها و زمينه‌هاي پژوهشي است که واحد استاني با استفاده از توان متخصصان خود و تجربه و توان واحدهاي جهاددانشگاهي بر روي آنها تمرکز جدي دارد و چندين طرح فناورانه تا کنون ارایه داده است.
خليلي، طرح مطالعاتي جداسازي آب شرب از فضاي سبز شهرستان شلمزار و طرح مطالعاتي تفکيک زباله از مبدا در فرخ‌شهر را از جمله اين اقدامات برشمرد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه