امروز جمعه 24 آذر 1396 -

در راستای دستورالعمل حمایت مالی؛ مرکز درمان ناباروری قفقاز، آماده ارایه خدمات به زوج های نابارور است

رییس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل از ارایه خدمات ویژه به زوج های نابارور در راستای اجرای دستورالعمل ابلاغی حمایت مالی از این زوجین، در مرکز درمان ناباروری قفقاز خبر داد.
تاریخ : چهار شنبه 07 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، رامز نصیری صالح با اعلام این خبر افزود: این طرح در راستای سیاست های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص سیاست های جمعیتی اجرا می شود.
وی خاطرنشان کرد: حل مشکل ناباروری زوجین، نه تنها به افزایش نرخ جمعیت و ارتقای سلامت جسمی آنان کمک خواهد کرد بلکه سبب خواهد شد تا سلامت زوجین نابارور و خانواده های آنان در سایر ابعاد سلامت مانند ابعاد اجتماعی، روانی و معنوی ارتقا یابد.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل با بیان اینکه برنامه حمایت مالی زوج‌های نابارور و مدیریت و توسعه خدمات درمان ناباروری از مجموعه برنامه تحول نظام سلامت است تصریح کرد: بر اساس بخشنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کلیه زوج های مراجعه کننده به مرکز درمان ناباروری مشروط به دارا بودن شرایط مندرج در دستورالعمل، تحت پوشش حمایتی قرار خواهند گرفت.
نصیری صالح گفت: بر اساس این بخشنامه، میکرواینجکشن(ICSI)، تلقیح آزمایشگاهی(IVF)، انتقال جنین�های فریز شده و تلقیح داخل رحمی (IUI) از جمله خدمات درمانی برای زوج های نابارور است که تا سقف 85 درصدی تعرفه دولتی از تخفیف برخوردار خواهند شد.
وی اضافه کرد: زوج‌های نابارور به شرط دارا بودن ناباروری اولیه، سن زوجه کمتر از 42 سال و داشتن تابعیت ایرانی حداقل یکی از زوجین، می‌توانند از این برنامه حمایتی بهره‌مند شوند.
وی افزایش نرخ رشد جمعیت، برقراری دسترسی عادلانه به خدمات درمان ناباروری، کاهش پرداخت از جیب مردم برای درمان ناباروری و بهبود کیفیت ارایه خدمت را از اهداف کلی این برنامه اعلام و تصریح کرد: در راستای این بخشنامه و بر اساس قرارداد منعقد شده بین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان و مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل، این مرکز آماده ارایه بهترین و جدیدترین خدمات درمانی در زمینه ناباروری به مردم در اجرای برنامه حمایت مالی از زوجین نابارور است.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه