امروز شنبه 29 مهر 1396 -

چاپ مقاله پژوهشگر آذربایجان غربی در مجلات اسکوپوس

مقاله پژوهشگر گروه مدیریت کسب و کار جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در مجله EUROPEAN STUDIES که یک مجله کانادایی است، چاپ شد.
تاریخ : چهار شنبه 07 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی واحد، مقاله تحت عنوان Discussion Intervention of Internal and International Merchant from Foreign Investment Law and New Draft Trade Law "بررسی قانون سرمایه گذاری خارجی در موارد ارجاع به قانون تجارت در موضوع سرمایه گذاری خارجی و داخلی" است که در مقاله در خصوص موارد ارجاع و تداخل دو قانون موصوف و سایر مباحث پرداخت حقوقی شده است.
بر اساس این گزارش مجله مزبور بر اساس آخرین سایت رتبه بندی مجلات اسکوپوس از بعد اعتبار سنجی علمی از چند بعد تخصصی و پژوهشی در کوارتر 2 (Q2) قرار دارد.
این مقاله با مشارکت دکتر جواد حسین زاده عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ تهران و پژوهشگر جهاد دانشگاهی در 3 آگوست سال میلادی جاری پذیرش گرفته و چاپ آنلاین شده است.
لازم به ذکر است، امین رستم زاده دانشجوی دکتری حقوق خصوصی دانشگاه علم و فرهنگ تهران و پژوهشگر گروه مدیریت کسب و کار جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، نزدیک به 40 عنوان فعالیت پژوهشی در چند سال گذشته داشته است که از این تعداد 20 عنوان مقاله علمی پژوهشی چاپ شده در مجلات ISI و معتبر خارجی وزارت علوم و همایش های بین المللی، ملی و 12 عنوان طرح مطالعاتی و 6 عنوان کتاب و داوری مقالات چندین همایش ملی و طرح مطالعاتی و ویراستاری علمی کتب تخصصی و دبیر علمی چهار همایش ملی مصوب پژوهشی و پژوهشگر منتخب ملی در حوزه های تخصصی حقوق، سرمایه گذاری خارجی، مدیریت، کارآفرینی است.

مرز پرگهر
کاروان اربعین