امروز يكشنبه 04 تير 1396 -

با تصویب شورای گسترش تشکیلات پژوهشی جهاددانشگاهی؛ گروه پژوهشی سیستم‌های اطلاعاتی پیشرفته (AIS) دارای موافقت قطعی شد

گروه پژوهشی سیستم‌های اطلاعاتی پیشرفته (AIS) پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی موفق به دریافت موافقت قطعی شد.
تاریخ : سه شنبه 06 مهر 1395

به گزارش روابط عمومي پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي، مهندس حبيب اله اصغري ریيس این پژوهشکده با اعلام اين خبر گفت: به دنبال درخواست اين پژوهشکده درباره صدور مجوز موافقت قطعي، پس از بررسي‌هاي انجام شده موضوع در شوراي گسترش تشکيلات پژوهشي جهاددانشگاهي مطرح گرديد و اين شورا با درخواست موافقت قطعي گروه پژوهشي "سيستم‌هاي اطلاعاتي پيشرفته" موافقت نمود.

وي با اشاره به اينکه گروه پژوهشي "سيستم‌هاي اطلاعاتي پيشرفته" از سال 1390 با اخذ موافقت کلي از معاونت پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي فعاليت رسمي خود را آغاز و در سال 1392 موفق به دريافت موافقت اصولي شد، افزود: زمينه فعاليت گروه، تحقيقات توسعه اي و کاربردي درباره "داده کاوي" و "سيستم‌هاي اطلاعاتي" است و تحقيق و توسعه درباره " استخراج دانش" و "سيستم هاي اطلاعاتي تصميم يار" دو محور اصلي فعاليت اين گروه محسوب مي شود.

مهندس اصغري با تاکيد بر درهم تنيده بودن زمينه‌هاي پژوهشي و خدمات تخصصي در حوزه فناوري اطلاعات  به زير محورهاي فعاليت گروه پرداخت و در اين باره گفت: "تحقيق و توسعه درباره تحليل کلان داده و استخراج دانش از آن"، "داده‌کاوي در حوزه هاي کاربردي" و "رايانش ابري  و انواع سرويس هاي قابل ارائه در بستر ابر" از زيرمحورهاي ذيل محور "استخراج دانش" محسوب شده و "سيستم‌هاي اطلاعات مديريت"، "سيستم‌هاي خبره و تصميم يار" و "تحليل‌ شبکه‌هاي اجتماعي" از زيرمحورهاي محور دوم کاري گروه محسوب مي‌شوند.

وي با بيان اينکه اين گروه از نظريه ها، روش ها و ابزارهاي هوش مصنوعي، مهندسي نرم افزار و فناوري اطلاعات در انجام طرح هاي خود استفاده خواهد نمود، گفت: "ارایه حداقل يک محصول/ سرويس فاخر، در سطح ملي يا بين المللي"، "تربيت و پرورش نيروي انساني کارآمد و با تجربه در زمينه کاري گروه"، "تحقيق و پژوهش در زمينه توسعه و بومي سازي سيستم‌هاي اطلاعاتي"، "توسعه ارایه خدمات تخصصي و پشتيباني از سيستم‌هاي اطلاعاتي" و " انجام تحقيقات بين رشته اي" از اهداف تاسيس اين گروه محسوب مي شود.

شايان ذکر است، گروه پژوهشي "سيستم‎هاي اطلاعاتي پيشرفته" تاکنون موفق به اجرا و خاتمه 8 طرح و پروژه، حمايت از 8 مورد پايان نامه دانشگاهي، ارایه 15 مقاله در سطح ملي و بين المللي به زبان فارسي و انگليسي، برگزاري 8 همايش و کارگاه آموزشي و همچنين انتشار 6 جلد کتاب شده است.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد