امروز يكشنبه 03 ارديبهشت 1396 -

انتشار مقاله عضو پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی در فصلنامه بیماری‌های پستان ایران

مقاله مدیر گروه پژوهشی سیستم‌های اطلاعاتی پیشرفته (AIS) وابسته به پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی در فصلنامه علمی پژوهشی بیماری‌های پستان ایران منتشر شد.
تاریخ : دوشنبه 05 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی پزوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی، مقاله مهندس درزی ـ مدیر گروه پژوهشی سیستم‌های اطلاعاتی پیشرفته با عنوان "طبقه‌بندی داده‌های نامتوازن در تشخیص اولیه بیماری‌های پستان با روش‌های آدابوست، شبکه عصبی احتمالی و K تا نزدیک‌ترین همسایه" در شماره سی و چهارم فصلنامه علمی پژوهشی بیماری‌های پستان ایران (ویژه تابستان 1395) منتشر شد.
لازم به ذکر است، دکتر آسیه الفت بخش، سعید گرگین، فرید اویسی، عصمت‌السادات هاشمی و نسرین السادات علوی به ترتیب دیگر نویسندگان این مقاله هستند.