امروز جمعه 30 تير 1396 -

واگذاری اجرای پروژه "بررسی رضایتمندی مشترکان و کارکنان شرکت آب و فاضلاب" به جهاددانشگاهی کردستان

مدیر پژوهش جهاددانشگاهی واحد کردستان از اجرای پروژه "بررسی رضایتمندی مشترکان و کارکنان شرکت آب و فاضلاب" به همت این نهاد در کردستان خبر داد.
تاریخ : يكشنبه 04 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، مهدی ورمزیار مدیر پژوهش جهاددانشگاهی واحد کردستان اظهار کرد: قرارداد انجام پروژه تحقیقاتی – پژوهشی بین شرکت آب و فاضلاب شهری و جهاددانشگاهی واحد کردستان منعقد شده است.
وی افزود: در راستای اجرای قرارداد پروژه "بررسی رضایتمندی مشترکان و کارکنان شرکت آب و فاضلاب شهری، شهرستان‌های استان کردستان و مسئولان دستگاه‌های نظارتی و ارگان‌های دولتی استان در سال 95" به جهاددانشگاهی واگذار شده است.
مدیر پژوهش جهاددانشگاهی واحد کردستان بیان کرد: در این طرح میزان رضایت مشترکان در بخش‌های زمانبندی اجرا با هماهنگی دستگاه نظارت در زمینه توزیع قبوض آب، کیفیت و کمیت آب شرب و آلودگی‌های زیست محیطی شبکه‌های آب و فاضلاب، روابط کارکنان شرکت با مشترکان، عملکرد پست های امداد هنگام بروز حادثه، میزان رضایت کارکنان از خدمات مختلف اداره، میزان رضایت از عملکرد شرکت آبفا در زمینه رسیدگی  به شکایات، میزان رضایت از همکاری آبفا با توجه به امکاناتش در هنگام بروز حوادث غیر مترقبه مورد بررسی قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه مدت زمان اجرای موضوع قرار داد شش ماه است، عنوان کرد: مسئولیت نظارت بر حسن اجرای مفاد این قرارداد به عهده روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان است.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران