امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -
اخبار : ماهنامه پيام جهاد

شماره یکصد و پنجاه و سومین ماهنامه خبری «پیام جهاد» منتشر شد

شماره یکصد و پنجاه و سومین ماهنامه خبری پیام جهاد به صاحب امتیازی جهاددانشگاهی منتشر شد.
تاریخ : دوشنبه 28 تير 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، از مطالب مطرح شده در این شماره می توان به بازدید وزیر اطلاعات از پژوهشگاه رویان، بازدید دکتر نوبخت از ایسنا، بازدید نماینده مردم سمنان از جهاددانشگاهی واحد استان، تجدید میثاق دانشگاهیان و مسوولان جهاددانشگاهی با آرمان های امام راحل، انعقاد تفاهم نامه بین همکاری بین جهاددانشگاهی شهید بهشتی و دانشگاه نانسی فرانسه، تولید آنتی بادی با فعالیت دو گانه برای از بین بردن سلول های توموری توسط پژوهشگران پژوهشکده سرطان پستان، راه اندازی مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی«جهت» جهاددانشگاهی تهران، تدوین 10 عنوان استاندارد ملی ایران توسط سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، پذیرش 5 طرح در شورای فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی جهاددانشگاهی ایلام، راه اندازی آزمایشگاه کنترل میکروبی مواد غذایی در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاددانشگاه، برگزاری چهل و دومین گردهمایی معاونان آموزشی جهاددانشگاهی سراسر کشور در خرم آباد، گزارش همایش گفتمان اسلام سیاسی امام و جهان معاصر، امضای تفاهم نامه برگزاری ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان در مشهد، بازدید دکتر طیبی از مراکز جهاددانشگاهی گیلان، اعلام فراخوان ارسال مقاله به همایش «فرصت ها و چالش های آموزش فنی و مهندسی در جهاددانشگاهی»، انعقاد تفاهم نامه همکاری بین معاونت آموزشی جهاددانشگاهی و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی، تأسیس پارک علم و فناوری نرم و هویت ساز توسط دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی، راه اندازی مرکز رشد گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی در جهاددانشگاهی کردستان، دریافت نشان ملی «کیفیت و مرغوبیت» توسط دو واحد فناور پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، ایجاد دفتر حمایت از نوآوری ها در پارک و فناوری سیستان و بلوچستان، امضای تفاهم نامه همکاری بین پارک علم و فناوری و صدا و سیمای البرز و ... اشاره کرد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه