امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -
اخبار : ماهنامه پيام جهاد

شماره یکصد و پنجاه و دومین ماهنامه خبری «پیام جهاد» منتشر شد

شماره یکصد و پنجاه و دومین ماهنامه خبری پیام جهاد به صاحب امتیازی جهاددانشگاهی منتشر شد.
تاریخ : شنبه 05 تير 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، از مطالب مطرح شده در این شماره می توان به دیدار رییس و معاونان جهاددانشگاهی با دکتر عارف، تقدیر استاندار قم از فعالیت های خبرگزاری ایسنا، گزارشی از درگذشت مرحوم جانباز حسین زاده رییس اسبق جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، تولید کربن فعال توسط محققان جهاددانشگاهی اصفهان، تصویب دو طرح فناورانه جهاددانشگاهی، ثبت دو فرآورده گیاهی توسط فناوران مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل، راه اندازی اولین مرکز وب پژوهی کشور در دانشگاه علم و فرهنگ، تصویب 13 طرح تحقیقاتی جهاددانشگاهی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، شناسایی یک جلبک قرمز با کاربرد زیست فناورانه، گزارش هفتاد و هفتمین گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای جهاددانشگاهی سراسر کشور ، برگزاری یازدهمین گردهمایی معاونان پشتیبانی جهاددانشگاهی در بابلسر، یزد؛ میزبان سیزدهمین گردهمایی مدیران شعب تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی، برگزاری همایش «دفاع دانش بنیان» در دانشگاه صنعتی شریف، رونمایی از دو کتاب در کنفرانس ملی حفاظت محیط زیست، گسترش همکاری های جهاددانشگاهی با ستاد توسعه فناوری های نرم، برگزاری دومین جشنواره طنز دانشجویی «تلخند» در زنجان، معرفی برترین های مراکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، موافقت اصولی با تأسیس مرکز رشد و شکوفایی فناوری ها و هنر قرآنی، حضور پارک علم و فناوری البرز در چهارمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، فعالیت فن بازار منطقه ای لرستان در سومین کلینیک سیار صنعتی استان، برگزاری نخستین رویداد «فرآفرین» در مسجد سلیمان، بهره مندی 400 نفر از خدمات مشاوره و هدایت شغلی جهاددانشگاهی کردستان و ... اشاره کرد.
مخاطبان می توانند نسخه PDF این نشریه را در قسمت فایل ها در زیر دانلود و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 66488515 تماس حاصل کنند.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه