تارگاه قدیمی جهاد دانشگاهی
View My Stats
امروز جمعه 05 ارديبهشت 1393 -
اخبار : عمومی

رئيس جهاد دانشگاهي واحد چهار محال و بختياري : مجتمع آموزش عالی و سلامتکده طب سنتی جهاد دانشگاهي واحد چهار محال و بختياري در شهركرد احداث مي شود

رییس جهاد دانشگاهی واحد استان در آیین آغاز عملیات اجرایی مجتمع آموزش عالی و سلامت کده طب سنتی جهاددانشگاهی واحد که با حضور دکتر محمدحسین یادگاری، رییس جهاددانشگاهی کشور و دکتر عبدالرضا مجدالدین، رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی برگزار شد، اظهارکرد: ساختمان آموزش عالی جهاددانشگاهی واحد استان در زمینی به مساحت حدود 2200 متر مربع با زیربنای 3600 متر مربع و ظرفیت 2000 دانشجو در سه طبقه احداث می شود.
تاریخ : شنبه 02 شهريور 1392

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد چهارمحال وبختیاری،  عبدالله تقی پور با اشاره به اعتبار مورد نیاز برای اجرایی شدن این طرح، تصریح کرد: 2.5 میلیارد تومان برای اجرایی شدن این طرح برآورد شده است که اعتبار اولیه مورد نیاز برای احداث از دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تامین می شود.

رییس جهاد دانشگاهی واحد استان خاطرنشان کرد: این مرکز در رشته های مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر، تکنولوژی فناوری اطلاعات گرایش فناوری، تکنولوژی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک و حقوق قضایی به صورت ترمی و همچنین در رشته های تکنولوژی فناوری اطلاعات گرایش فناوری، تکنولوژی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک به صورت پودمانی در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد.

وی ادامه داد: در مقطع کاردانی نیز رشته های نرم افزار کامپیوتر، سخت افزار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و حقوق قضایی به صورت ترمی و رشته های کاردان فنی اینترنت و شبکه های گسترده و نرم افزار کامپیوتر و فن آوری اطلاعات به صورت پودمانی دانشجو پذیرش می شود.

یادآور می شود، در حال حاضر نزدیک به یک هزار دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مرکز آموزش عالی جهاددانشگاهی واحد استان چهار محال و بختياري مشغول به تحصیل هستند.