رییس کمیسیون انرژی مجلس:
دستگاه آب‌ساز جهاددانشگاهی، ابتکار و خلاقیت دانشگاهیان کشور است

در حضور اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در بندرعباس، رییس جهاددانشگاهی واحد هرمزگان به تشریح عملکرد و چگونگی ساخت دستگاه آب‌ساز 200 لیتری توسط این نهاد پرداخت.
کدخبر :480695
تاریخ : سه شنبه 19 دي 1396
ساعت: 6 : 16

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هرمزگان، سهیل داخواه در حضور اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در چارچوب زمینه‌های فعالیت‌های پژوهشی به‌ویژه در حوزه آب و انرژی و با محوریت استحصال آب از طریق رطوبت هوا در جهاد دانشگاهی هرمزگان فعالیت‌های مناسبی صورت گرفته است، تصریح کرد: دستگاه 200 لیتری آب ساز جهاددانشگاهی که برای اولین بار در کشور ساخته‌ شده، یکی از دستاوردهای مهم و درخشان متخصصین داخلی است.
وی تصریح کرد: یکی از قابلیت‌های این دستگاه، مصرف انرژی کمتر و ازلحاظ ابعاد کوچک‌تر از نمونه‌های خارجی مشابه است.
دادخواه ادامه داد: این دستگاه‌ها با یک‌سوم قیمت و تولید آب بیشتر و مصرف انرژی برق کمتر، توانایی رقابت با سایر نمونه‌های داخلی و خارجی را دارد و در حال تکمیل مراحل تجاری‌سازی خود است.
رییس جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان اظهار کرد: راندمان این دستگاه به شکلی است که در رطوبت‌های بسیار پایین هم می‌تواند آب تولید کند.
در همین خصوص رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: باید این دستگاه را به‌عنوان یک ابتکار و خلاقیت از جانب قشر جوان و تحصیل‌کرده دانشگاهی کشورمان تلقی کرد.
فریدون حسنوند با اشاره به اینکه کمیسیون انرژی به‌طور حتم در آن بخشی که بر عهده دارد به‌طور حتم حمایت خواهد کرد، خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم ضمن تکمیل فرآیند کامل دستگاه آبساز، آن را به انبوه‌سازی رسانده و دیگر مجبور به واردات دستگاهی مشابه نباشیم.
وی اضافه کرد: این دستگاه برای استان‌هایی با رطوبت و شرجی بالا مانند هرمزگان، خوزستان، بوشهر و سیستان و بلوچستان می‌تواند بخشی از نیازهای آن‌ها را برطرف کرده و هم در تولید آب و هم تلطیف آب‌وهوای این مناطق مؤثر باشد.