پذیرش مقاله پژوهشگران پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنفرانس بین‌المللی IALP 2017

مقاله پژوهشگران پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنفرانس بین‌المللی IALP 2017مورد تایید قرار گرفت
کدخبر :480040
تاریخ : يكشنبه 21 آبان 1396
ساعت: 49 : 16

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی، مقاله تألیفی پژوهشگران پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی، مهندس سالار محتاج، مهندس حبیب‌الله اصغری و مهندس وحید ضرابی با عنوان
Compiling a Text Re-Use Detection Corpus from Scientific Papers with Semi-Real Cases of Plagiarism مورد تأیید داوران کنفرانس بین‌المللی  International Conference on Asian Language Processing - IALP 2017  قرار گرفت.
این مقاله به بیان راهکارهای جدید برای ساخت داده‌های محک به منظور سنجش میزان دقت سامانه‌های مشابهت‌یابی متنی می‌پردازد.
کنفرانس بین‌المللی IALP در روزهای 5 تا 7 دسامبر 2017 در دانشگاه ملی سنگاپور برگزار می‌گردد. مقالات پذیرفته شده در مجموعه مقالات و پایگاه IEEE منتشر خواهند شد.