همکاري سازمان جهاددانشگاهي تهران با اداره کل شيلات مازندران

سازمان جهاددانشگاهی تهران دومین دوره آشنایی با واکسیناسیون را 15 دی ماه با همکاری اداره کل شیلات استان مازندران برگزار نمود.
کدخبر :476988
تاریخ : دوشنبه 20 دي 1395
ساعت: 32 : 11

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، با توجه به اهمیت واکسیناسیون آبزیان و افزایش قدرت ایمنی آنها در برابر عوامل بیماری زا که می توانند نقش مؤثر و مهمی در پیشگیری از بیماری ها ایفاء نماید، اداره کل شیلات استان مازندران اقدام به برگزاری یک دوره آموزشی با عنوان آشنایی با واکسیناسیون و تأثیر آن بر امنیت زیستی آبزیان ماهیان سردآبی نمود که آموزش کارکنان این دوره را احمد عرفان منش مدیرگروه پژوهشی فرآورده های بیولوژیک دامی سازمان جهاددانشگاهی تهران برعهده داشت.
در ادامه همكاري سازمان جهاددانشگاهي تهران با اداره کل شيلات مازندران در برگزاري دوره "آشنايي با واکسيناسيون و تأثير آن بر امنيت زيستي آبزيان" دومين دوره آموزشي آن در شهرستان نوشهر برگزار شد كه طي آن 36 نفر از مدیران، کارشناسان و آبزی‌پروران با روش‌ها، شرایط و فواصل واکسیناسیون و تأثیر آن درسیستم ایمنی ماهی آشنا شدند.
گفتنی است، اولين دوره آموزشي از اين دست اول دی ماه و براي 37 نفر در منطقه هراز شهرستان آمل برگزار شد.