گلخانه 700 مترمربعی تولید قلمه و نشاء گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ایلام راه‌اندازی شد

در راستای اجرای برنامه‌های حوزه معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام گلخانه 700 مترمربعی تولید قلمه و نشاء گیاهان دارویی این واحد راه‌اندازی شد.
کدخبر :476957
تاریخ : پنجشنبه 16 دي 1395
ساعت: 55 : 11

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام، ذبیح‌الله مهری‌پور، رییس این واحد دوشنبه، 13 دی ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: این گلخانه به مساحت 700 مترمربع با هدف تولید تجاری قلمه و نشاء گیاهان دارویی تأسیس شده است.
وی گفت: در این گلخانه 11 گونه گیاه دارویی و زینتی کشت شده که از این گونه‌ها 4 گونه رزماری، رز، گل محمدی و به لیمو از طریق قلمه و گونه‌های بادرنجبویه، زوفایی، آویشن باغی، مرزنجوش، سرخارگل و اسطوخودوس از طریق بذر کاشته شده‌اند.
مهری‌پور افزود: این گلخانه در منطقه چشمه‌کبود ایلام با توجه به نیاز استان و با استفاده از توانمندی‌ و تجربیات پیشین جهاددانشگاهی در زمین تولید قلمه و نشاء گیاهان دارویی و زینتی راه‌اندازی شده است.